Stropdas Kopen

Dassen zijn in vele soorten, maten, kleuren, stoffen en patronen verkrijgbaar. De keuze voor de juiste stropdas kan dus best lastig zijn. Houdt bij de keuze van de das altijd rekening met de kleuren van je overhemd en je pak. Bij een gestreept overhemd is het bijvoorbeeld mooier om een effen gekleurde das te dragen.

Hieronder geeft StropdasKnopen.com je een aantal voorbeelden van dassen die je kunt bestellen op het internet. Als je een stropdas koopt heb je bij Businessme altijd gratis verzending in Nederland.

Volgorde van de dassen hieronder: 1. Smalle stropdassen, 2. Normale stropdassen, 3. Gebreide stropdassen.

1. Smalle stropdassen:

Smalle dassen zijn zo ongeveer 6,5 centimeter breed. Dit is ongeveer 1 tot 1,5 centimeter smaller dan een een normale das. Dit staat vaak net iets meer trendy.

Smalle Rode StropdasRood Smalle Witte StropdasWit
Aquablauwe Smalle StropdasAqua blauw Smalle paarse dasPaars
Smalle Roze stropdasRoze Zwarte Smalle dasZwart
Extra Smalle Dassen:
Das Zwart Extra SmalZwart Das Zwart Wit Gestreept Extra SmalZwart Wit

2. Normale Stropdassen:

Normale dassen zijn zo een 7,5 tot 8 centimeter breed, dit is de standaard breedte van een stropdas. Vaak is dit dus de veilige keuze als je jouw das gaat dragen naar je werk.

Stropdas BlauwBlauw Stropdas OranjeOranje
Stropdas RoodRood Stropdas GrijsGrijs
Stropdas ZwartZwart Stropdas GeelGeel

Vind je de das van je keuze hierboven niet? Kijk dan direct bij BusinessMe.nl naar het complete assortiment.

De mooiste dassen zijn bijna altijd van zijde gemaakt. Goedkopere stropdassen worden bijvoorbeeld van polyester gemaakt. 7 fold dassen zijn stropdassen die uit 1 stuk zijde gemaakt worden, dit wordt 7 keer gevouwen tot de stropdas de juiste vorm heeft. Dit soort dassen zijn vaak een stuk duurder.